Uusimmat

Fractal Design julkaisi led-nauhalla koristellun Vector RS -miditornikotelon

20.09.2019 20:40 Muropaketin toimitus

Vector RS -kotelon luvataan tarjoavan näyttävyyttä, laajennettavuutta ja hiljaisuutta. Kotelon aiempaa rohkeampaan muotoiluun kuuluu katto- ja etupaneelin kautta kulkeva RGB-led-nauha.

Fractal Design ottaa askelia rohkeamman muotoilun suuntaan. Vector RS -miditornikotelo on siitä ensimmäinen todiste. Kotelon kylkipaneeli ja osa kattopaneelista on karkaistua lasia. Etupaneeliin on myös sijoitettu ohut kaista karkaistua lasia. Uutuus tekee selvää pesäeroa aiempiin varsin perinteisesti muotoiltuihin koteloihin.

Kotelo ottaa samalla rohkean askeleen RGB-led-valaistuksen suuntaan, sillä katto- ja etupaneelia koristaa yhtenäinen RGB led-nauha. Jos käyttäjä haluaa parantaa kotelon ilmankiertoa, lasipaneelin voi vaihtaa avoimempaan metalliseen paneeliin, joka sallii paremmin ilmankierron.

Kotelon ulkomitat ilman jalkoja ovat 552 x 233 x 498 millimetriä. Yhteensopivia emolevystandardeja ovat Mini-ITX, mATX, ATX ja EATX. Prosessoricoolerille on asetettu 185 millimetrin korkeusrajoitus. Näytönohjaimen pituusrajoitus on 440 millimetriä, kun sen tielle ei ole asennettu kiintolevykehikoita.

Kotelosta löytyy 11 asennuspaikkaa 3,5 tuuman kiintolevyille. Asennuskehikoita toimitetaan kotelon mukana kuusi ja kehikoihin voi asentaa myös 2,5 tuuman asemia. Pienemmille 2,5 tuuman asemille on pyhitetty neljä omaa asennuspaikkaa, asennuskehikoita tulee kotelon mukana kaksi.

Tuulettimille tai jäähdyttimille parhaiten löytyy kotelon kattopaneelista. Asennuskehikon avulla kattoon pystyy asentamaan suurimmillaan 420 millimetrin jäähdyttimen. Etupaneeliin saa asennettua suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimen. Kotelon mukana toimitetaan kolme Dynamic X2 GP-14 -tuuletinta, jotka ovat esiasennettuna.

Vector RS -kotelosta tulee saataville Blackout TG– ja Blackout Dark TG -versiot. Blackout Dark TG -version erona on se, että siinä karkaistu lasi on sävytettyä. Kotelon toimitukset ovat alkaneet. Euroopassa kummankin version hinnat alkavat noin 180 eurosta.

Muropaketin uusimmat