UUSIMMAT

Fractal Design julkaisi USB-C -liitännällä varustetut versiot Define R6 -kotelosta ja liudan päivityskittejä

13.09.2018 17:36 | Muropaketin toimitus

Define R6 USB-C -kotelon I/O-paneeliin on lisätty monien kaipaama USB 3.1 Gen 2 Type-C -liitäntä. Muita muutoksia uusi versio ei tuo mukanaan.

Fractal Design julkaisi päivitetyt versiot Define R6 –miditornikotelosta. Vaikka päivitys voi tuntua vaatimattomalta, on se joillekin varsin toivottu. Define R6 USB-C -kotelossa kotelon katon puolelta löytyvään I/O-paneeliin on lisätty yksi USB 3.1 Gen 2 Type-C -liitäntä. Entuudestaan paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää ja kaksi USB 2.0 -liitäntää. Muita muutoksia koteloon ei ole tehty.

Alkuperäinen Define R6 -kotelo julkaistiin viime vuoden joulukuussa. USB-C -versio tulee saataville samoilla värivaihtoehdoilla kuin alkuperäinenkin Define R6.

Samassa yhteydessä Fractal Design julkaisi SSD Bracket-, HDD Drive Tray– ja Define R6 TG Side Panel -päivityskitit. SSD Bracket- ja HDD Drive Tray -kiteillä koteloon saa kiinnitettyä lisää kiintolevyjä tai SSD-asemia. Nimensä mukaisesti Define R6 TG Side Panel -kitti sisältää kaksi karkaistua lasia olevaa kylkipaneelia.

Fractal Design ei paljastanut tiedotteessaan Define R6 USB-C -versioiden hinnoittelua tai saatavuutta. Päivityskiteistä HDD Drive Tray on tilattavissa Fractal Designin omasta verkkokaupasta 10 euron hintaan. Yksittäisen SSD-aseman kehikon hinta on 5 euroa ja lasipaneelin hinta yksinään on 30 euroa. Tällä hetkellä ilman lasipaneeleita olevat Define R6 -koteloiden hinnat ovat noin 145 euron luokassa. Lasipaneelilla varustetuissa malleissa hinnat alkavat 165 eurosta. Erillinen Connect D1 -lisäosa, jolla Define R6 -koteloon saa USB 3.1 Gen 2 -liitännän maksaa halvimmillaan noin 20 euroa.