UUSIMMAT

Fractal Design julkaisi uudet Define S2 Vision RGB- ja Blackout -miditornikotelot

28.04.2019 18:45 | Muropaketin toimitus

Define S2 Vision RGB -kotelo on Fractal Designin ensimmäinen täysverinen RGB-led-valaistuksella varustettu kotelomalli. Define S2 Vision Blackout -kotelo on tummanpuhuva versio ilman valaistusta.

Fractal Design päivitti Define S2 -miditornikotelot. Uudet versiot tuntee nimestä Define S2 Vision. Eroa edellisiin malleihin syntyy esimerkiksi siitä, että molemmat kylkipaneelit sekä etu- ja kattopaneelit ovat karkaistua lasia.

Define S2 Vision RGB on valmistajan ensimmäinen kotelomalli, jossa RGB-led-valaistus on merkittävässä roolissa. Define S2 Vision Blackout on taas RGB-mallin vastakohta, sillä sen lasipaneelit ovat sävytetty tummaksi ja mukana tulevat tuulettimet ovat myöskin mustia.

Fyysisesti kotelot ovat identtisen kokoisia edeltäjiensä kanssa, eli ulkomitat ovat 543 x 233 x 465 millimetriä. Emolevytuen piiriin kuuluvat E-ATX-, ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Suuri koko antaa omat vapautensa komponenttien suhteen. Prosessoricoolerin suurin sallittu korkeus on 185 millimetriä ja näytönohjaimen maksimipituus 440 millimetriä.

Massamuisteja silmällä pitäen 3,5 tuuman kiintolevyille löytyy kolme kehikkoa. Samoihin kehikoihin pystyy asentamaan myös 2,5 tuuman asemat. Lisäksi 2,5-tuumaisille asemille on varattu kaksi omaa asennuskehikkoa.

Kotelossa on reilusti tilaa myös tuulettimia tai vesijäähdytystä varten. Lasisen kattopaneelin voi vaihtaa avoimempaan paneeliin, joka sallii ilmankierron. I/O-paneelista löytyy yksi USB 3.1 Gen 2 Type-C -liitäntä, kaksi USB 3.0 -liitäntää, kaksi USB 2.0 -liitäntää ja 3,5 millimetrin liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Define S2 Vision RGB -mallin mukana toimitetaan neljä esiasennettua Prisma AL-14 PWM ARGB -tuuletinta. Lisäksi kotelon mukana tulee 400 millimetriä pitkä AR4020 ARGB -led-nauha. Valaistusta varten mukana tulee myös Adjust R1 RGB -ohjain. Define S2 Blackout -kotelon mukana tulee neljä Dynamic X2 GP-14 PWM -tuuletinta.

Define S2 Vision RGB- ja Blackout -miditornikoteloiden toimitukset ovat alkaneet. Euroopassa Blackout-mallin hinta on edullisimmillaan noin 186 euroa. RGB-mallin hinta on halvimmillaan 194 euroa.