UUSIMMAT

Fractal Desing julkaisi Define 7 Compact -miditornikotelon

05.06.2020 10:11 | Muropaketin toimitus

Define 7 Compact on nimensä mukaisesti kompaktimpi versio Define 7 -kotelosta. Pienentynyt tila tarkoittaa luonnollisesti kompromisseja laajennettavuudelle.

Fractal Design julkaisi uuden version Define 7 -miditornikotelosta. Define 7 Compact -miditornikotelo Define 7 -kotelon ominaisuudet, mutta pienemmässä koossa. Koosta tinkiminen tarkoittaa samalla kompromisseja laajennettavuuden suhteen. Esimerkiksi massamuisteille tilaa on huomattavasti rajallisemmin.

Kotelon ulkomitat ilman jalkoja ja muita ulokkeita ovat 415 x 210 x 451 millimetriä. Alkuperäisen mallin vastaavat ulkomitat ovat 533 x 240 x 451 millimetriä.

Emolevytuki kattaa ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Prosessoricoolerille on asetettu 169 millimetrin korkeusrajoitus ja näytönohjaimelle 341 millimetrin pituusrajoitus. Massamuisteja varten kotelosta löytyy kaksi universaalia kehikkoa, joihin saa asennettua 3,5 tai 2,5 tuuman asemat. Lisäksi 2,5 tuuman asemia varten on kaksi asennuskehikkoa.

Kotelosta löytyy paikat paikat yhteensä seitsemälle 120 millimetrin tuulettimelle. Kotelon mukana toimitetaan yksi Dynamic X2 GP-14 -tuuletin ja yksi Dynamic X2 GP-12 -tuuletin. Ne ovat esiasennettuna etu- ja takapaneeliin. Kotelon I/O-paneelista löytyy yksi USB 3.1 Gen 2 Type-C -liitäntä, kaksi USB 3.0 -liitäntää, kaksi USB 2.0 -liitäntää ja HD Audio -liitännät.

Kotelosta tulee saataville kolme eri versiota. Define 7 Compact Black -kotelon vasen kylkipaneeli on terästä. Define 7 Compact Dark Tempered Glass -versiossa vasen kylkipaneeli on sävytettyä karkaistua lasia. Define 7 Compact Light Tempered Glass -versiossa karkaistu lasi on sävyttämätön.

Koteloiden toimitukset ovat alkaneet. Suomessa koteloiden hinnat alkavat 119,90 eurosta.