UUSIMMAT

FSP julkaisi näyttävän CMT340-miditornikotelon

29.01.2019 20:19 Muropaketin toimitus

Karkaistulla lasilla ja ARGB-led-tuulettimilla varustettussa CMT340-miditornikotelo valmistja luottaa vahvasti ulkonäköön. Tuulettimien valaistuksen säätö onnistuu I/O-paneelista löytyvällä ohjainnäppäimellä tai valaistuksen voi synkronoida emolevyn ohjelmiston kanssa.

FSP:n kotelomallisto laajenee uudella CMT340-mallilla. Sukulaisuus taannoin kokeilussa olleen CMT510-kotelon kanssa on ilmeinen. Uutta CMT340-mallissa ovat ARGB-tuulettimet. Tuulettimien led-valaistusta voi ohjata I/O-paneelista löytyvällä ohjainnäppäimellä. Vaihtoehtoisesti hallinta onnistuu emolevyn ohjelmiston kautta. Tuettuna ovat ainoastaan MSI:n ja Asuksen ohjelmistot.

Kotelon kooksi ilmoitetaan 368 x 206 x 471 millimetriä ja emolevytuki kattaa ATX- mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Kotelon ulkomittojen puitteissa näytönohjaimelle on määritetty 350 millimetrin pituusrajoitus. Prosessoricoolerin sallitaan olevan korkeimmillaan 160 millimetriä.

Virtalähdesuojan alta löytyy kiintolevykehikko, johon saa asennettua kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä. Kehikosta löytyy kiinnityspaikat myös 2,5-tuumaisille asemille. Lisäksi 2,5 tuuman asemille on varattuna kaksi kiinnityspaikkaa. Kotelon I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää ja kaksi 3,5 millimetrin liitäntää kuulokkeille sekä mikrofonille.

CMT340-miditornikotelon toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan suositushinta Yhdysvalloissa on 100 dollaria. Suomessa kotelon hinta asettunee noin sadan euron luokkaan.

Muropaketin uusimmat