Galax julkisti GeForce RTX 3080 Ti HOF OC Lab -näytönohjaimen – nyt on valkoista

10.06.2021 08:35 Muropaketin toimitus

Nvidia GeForce RTX 3080 Ti -näytönohjaimet tulivat vastikään markkinoille, ja sopimusvalmistajat ovat esitelleet useampia omia versioitaan. Galax julkisti nyt ylikellotuskelpoisen ja värimaailmaltaan valkoisen näytönohjaimen.

Galaxin eli Euroopan markkinoilla nimellä KFA2 tunnetun valmistajan uusi tulokas on nimeltään GeForce RTX 3080 Ti HOF OC Lab. Yritys on tuonut markkinoille aiemmin lähes vastaavan näytönohjaimen, mutta sen pohjana toimii GeForce RTX 3090.

Uudessa näytönohjaimessa ei ole suuria ulkoisia muutoksia verrattuna yrityksen versioon GeForce RTX 3090 -näytönohjaimesta. Selkein on HOF Panel III -näytön puuttuminen, josta saattoi nähdä reaaliaikaista informaatiota näytönohjaimen toiminnasta tai vaihtoehtoisesti visuaalisia tehosteita.

Galax GeForce RTX 3080 Ti HOF OC Lab -näytönohjaimen värimaailma on valkoinen, ja tunnelmaa lisäämässä ovat kolme valkoista jäähdytyksestä huolehtivaa tuuletinta. Näytönohjaimen TDP-arvo on 350 wattia, ja virtansa kortti saa kolmesta 8-pinnisestä liittimestä. Kahta näytönohjainta yhdistävää NVLink-liitintä ei kuitenkaan tällä kertaa ole tarjolla.

Näytönohjain on osa Galaxin ylikellotukseen soveltuvaa OC Lab -tuoteperhettä, joten kortin pitäisi taipua hyvin suorituskyvyn virittelyyn.

Näytönohjaimen hinta- tai saatavuustietoja ei vielä ole. Tuote tulee kuitenkin olemaan hinnaltaan perusmalleja kalliimpi.