Gigabyte esitteli Aorus FI25F -pelinäytön – Vasteaika on saatu painettua todella alas

09.09.2020 13:08 | Muropaketin toimitus

Aorus FI25F -pelinäytöstä löytyy Super Speed IPS -paneeli, jonka ansiosta näytön vasteaika on saatu laskemaan 0,4 millisekuntiin (MPRT). Virkistystaajuus nousee peräti 240 hertsiin ja näytöstä löytyy tuki AMD:n FreeSync Premiumille.

Gigabyte virkistää pelinäyttöjensä kattausta 240 hertsin virkistystaajuuden Aorus FI25F -pelinäytöllä. Uutuudessa käytetään SS IPS -paneelia, jolla vasteajan lupaillaan laskevan parhaimmillaan 0,4 millisekuntiin (MPRT).

Kooltaan näyttö on 24,5-tuumainen ja sen resoluutio on 1920 x 1080. Korkeaa virkistystaajuutta on tukemassa tuki AMD:n FreeSync Premiumille. Näytön väritoiston kerrotaan kattavan 100 prosenttia sRGB-väriavaruudesta. Näytön tyypilliseksi kirkkaudeksi ilmoitetaan 400 kandelaa neliölle. Näytön mainostetaan olevan HDR-valmis, mutta DisplayHDR-sertifikaattia sillä ei ole.

Liitännöistä löytyy kaksi HDMI 2.0 -liitäntää ja yksi DisplayPort 1.2 -liitäntä. Aorus-sarjalle ominaiseen tapaan näytössä on runsaasti säätövaraa kuten esimerkiksi Pivot-toiminto ja korkeuden säätö.

Gigabyte jätti toistaiseksi vahvistamatta uuden pelinäytön saatavuus- ja hintatiedot.