UUSIMMAT

Gigabyte esitteli ensimmäisen Eagle-sarjan näytönohjaimen

22.04.2020 13:35 | Muropaketin toimitus

Eagle-sarjan luvataan tarjoavan parasta suorituskykyä ja jäähdytystehoa hintaluokassaan. Ensimmäisenä sarjaan Gigabyte tuo GDDR6-muistillisen GeForce GTX 1650 -näytönohjaimen.

Gigabyten uudesta näytönohjainsarjasta saatiin ensimmäisen kerran vihiä joulukuussa, kun kyseisen sarjan näytönohjaimia rekisteröitiin EEC:n listoille. Nyt sarja näki virallisesti päivänvalon, kun Gigabyte paljasti Eagle-sarjaan kuuluvan GeForce GTX 1650 D6 -näytönohjaimen. Gigabyten sanojen mukaan Eagle-sarjan näytönohjaimet tarjoavat hintaluokkansa parasta suorituskykyä ja jäähdytystehoa.

Näkyvimmät erot aiempiin näytönohjainmalleihin on jäähdytysratkaisun koteloinnin kulmikkaampi muotoilu ja koteloinnissa selvästi erottuvat Eagle-tekstit. Markkinointipuheille vastinetta tarjoaa julkistetun GeForce GTX 1650 D6 Eagle OC 4G -mallin grafiikkapiirin boost-kellotaajuus, joka on 1815 megahertsiä. Eagle-mallin kanssa samanaikaisesti julkistetussa GeForce GTX 1650 D6 Windforce OC 4G -mallissa boost-kellotaajuus on 1710 megahertsiä.

GDDR6-muistit sai myös GeForce GTX 1650 D6 OC Low Profile 4G -näytönohjain, joka on tarkoitettu erityisesti kompakteihin kokoonpanoihin, joissa näytönohjaimen leveydellä on merkitystä. OC-lisänimi tarkoittaa tässä tapausta 30 megahertsin korotusta referenssistä, eli grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1620 megahertsiä.

Uusien mallien hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Muropaketin uusimmat