UUSIMMAT

Gigabyte esitteli X99 Gaming G1 WiFi -emolevyä

09.08.2014 15:45 Petrus Laine

Uutisoimme aiemmin MSI:n esitelleen tulevaa, mustanpuhuvaa X99S SLI Plus -emolevyään. MSI:n jalanjäljissä myös Gigabyte on nyt esitellyt tulevaa mallistoaan X99 Gaming G1 WiFi -emolevyn muodossa. Gigabyten emolevy noudattaa Gaming G1 -sarjan mustanpuhuvaa väritystä punaisin ja harmain korostuksin.

Gigabyte X99 Gaming G1 WiFi on varusteltu kahdeksalla muistipaikalla Haswell-E-prosessorin neljälle DDR4-muistikanavalle. Siinä on neljä PCI Express x16 -kokoista liitintä sekä kolme PCI Express x1 -liitintä. Tallennustilaa varten emolevyllä on yksi M.2-liitin ja yhteensä kymmenen SATA 6 Gbps -liitintä, joista neljä toimii samalla kahtensa SATA Express -liittimenä. M.2-liittimen viereen on sijoitettu matalampi mini-PCI Express -liitin, johon on esiasennettu emolevyn WiFi-moduuli.

Emolevyn alareunasta löytyy kahdet liitinpinnit USB 2.0:lle ja USB 3.0:lle, Thunderbolt-pinnit. Ääniratkaisuksi Gigabyte on valinnut Creative Labsin Sound Core 3D:n, joka on eristetty muusta emolevystä, varustettu EMI-suojalla ja vaihdettavalla OP-AMPilla. Emolevyn oikeassa yläreunassa on muun muassa virtapainike, oletettavasti BIOSin valintakytkin sekä muutama tunnistamaton painike ja debug-näyttö.

Anandtech, More X99 Teasers: GIGABYTE’s X99 Gaming G1 WiFi