Gigabyte julkaisi Aorus AC300W -miditornikotelon

22.08.2017 19:09 | Muropaketin toimitus

Gigabyte laajentaa Aorus-tuotemerkin alla myytävien tuotteiden valikoimansa myös koteloihin. AC300W-kotelon etuna on I/O-paneelista löytyvät HDMI-liitäntä sekä USB Type-C -liitäntä.

Kokonsa puolesta koteloon on mahdollista asentaa ATX, m-ATX tai mini-ITX -emolevy. Kotelosta löytyy asennuspaikat viidelle SSD-asemalle, joista kahteen voi vaihtoehtoisesti kiinnittää 3,5 tuuman kiintolevyn. I/O-paneelista löytyy HD-audio-liitäntä sekä kaksi USB 3.0 -liitäntää. Näiden lisäksi paneelissa on myös HDMI-liitäntä, jonka hyödyntäminen edellyttää, että näytönohjaimen takaa löytyy erillinen HDMI-liitin läpivientiä varten. Toinen etupaneeleissa harvinaisuuksista on USB Type-C -liitäntä.

Kotelo on suunniteltu niin, ettei muut osat tule näytönohjaimen tielle. Kotelo salliikin maksimissaan 400 millimetrin näytönohjaimen asentamisen. Prosessorijäähdyttimen maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 170 millimetriä. Kotelon mukana tulee kaksi esiasennettua 120-millimetristä tuuletinta, jotka ovat asennettu etupaneeliin ja takapaneeliin. Kotelo on varustettu myös pölysuodattimilla, jotka löytyvät katosta, etupaneelista sekä pohjasta.

Terästä ja muovia yhdistävän kotelon ulkomitat ovat 469 x 211 x 458 millimetriä. Aorus AC300W-kotelon saatavuudesta tai hinnoittelusta ei toistaiseksi ole vahvistettua tietoa.

Muropaketin uusimmat