UUSIMMAT

Gigabyte julkaisi langallisen Aorus M2 -pelihiiren

09.04.2019 19:45 | Muropaketin toimitus

Symmetrisesti muotoiltu Aorus M2 -pelihiiri sopii niin oikeakätisille kuin vasenkätisille, sillä kumpikin kylki on varustettu kylkinäppäimillä. Hiiren selkäpuolelta löytyy RGB-valaistu Aorus-logo.

Gigabyten oheislaitevalikoima laajenee Aorus M2 -pelihiirellä, joka on edeltäjiään kevyemmin varusteltu malli jo painonsakin puolesta. Uutuukainen painaa nimittäin vain  76 grammaa.

Aorus M2 -pelihiiri on varustettu optisella Pixart 3327 -anturilla, joka kykenee enintään 6200 DPI:n tarkkuuteen. Tarkkuus on säädettävissä 100 DPI:n välein. Päivitysnopeus on parhaimmillaan tuhat hertsiä. Hiiren päänäppäimissä käytetään Omronin kytkimiä, joille lupaillaan 50 miljoonan klikkauksen elinaikaa.

Hiiren selkäpuolelta löytyvän Aorus-logon värien hallinnointi sekä hiiren asetusten säätäminen tapahtuu Aorus Engine -ohjelmalla. Asetukset saa tallennettua hiiren sisäiseen muistiin.

Gigabyte ei ole vielä tarkentanut Aorus M2 -pelihiiren saatavuutta tai hinnoittelua. Varustelusta päätellen hiiren hinta pysynee alle 50 euron luokassa.