UUSIMMAT

Gigabyte on julkaisemassa AMD:n juhlavuotta kunnioittavan version X470 Aorus Gaming 7 WiFi 50 -emolevystä

20.04.2019 10:10 | Muropaketin toimitus

Gigabyte osallistuu AMD:n merkkivuoden juhlintaan erikoisversiolla X470 Aorus Gaming 7 WiFi 50 -emolevystään. Ensimmäisen kuvan perusteella juhlavuosi tosin näkyy lähinnä myyntipakkauksessa. Kyseessä on vain lievästi päivitetty rev. 1.1 -versio emolevystä.

Gigabyte ei itse listaa emolevyä, joten tietoa sen mahdollisista erikoisominaisuuksista ei valmistajan kautta ole saatavilla. Kuvan perusteella emolevy ei eroa tavallisesta versiosta, eikä sisällä myöskään erityisiä juhlaversiota korostavia lisäyksiä ulkoasuun.

Aorus Gaming 7 on hyvin varusteltu emolevy, jossa on 10+2 -vaiheinen virransyöttö, tuki ECC-muistille, kaksi M.2-paikkaa, joista toinen tukee täysimittaisia 110 millimetriä pitkiä kiintolevyjä. Emolevyssä on kuusi SATA 3 -porttia ja kolme täysimittaista PCIe-paikkaa. Emolevyssä on myös sisäänrakennettu tuki WiFi-ja Bluetooth-yhteyksille. I/O-liitäntöihin kuuluu seitsemän USB 3.1 -porttia, yksi C-tyypin USB-liitin ja kaksi USB 2.0 -liitäntää. Emolevyn odotetaan ilmestyvän toukokuun 1. päivä, kun AMD:n 50-vuotistaipaleen juhlallisuudet alkavat.

Muropaketin uusimmat