UUSIMMAT

Glorious PC Gaming Race julkaisi Model O- -pelihiiren

30.07.2019 15:17 | Muropaketin toimitus

Uusi Model O- on edeltäjäänsä kevyempi. Malliversiosta riippuen pelihiiren paino on joko 58 tai 59 grammaa. Samalla hiiren kokokin on pienentynyt.

Glorious PC Gaming Racen Model O -pelihiiri sai seuraajan. Uusi malli on Model O-, joka on edeltäjäänsä kevyempi ja aavistuksen pienempi.

Rakenteellisesti uusi malli ei eroa paljoakaan edeltäjästään. Kylkinäppäimet löytyvät hiiren vasemmalta puolelta. Ulkonäön persoonalliseksi tekevä hunajakennorakenne on yhä tallessa.

Hiiren anturina toimii Pixartin PWM3360, joka kykenee parhaillaan 12000 DPI:n tarkkuuteen. Päänäppäinten kytkiminä toimii Omronin mekaaniset kytkimet, joille lupaillaan 20 miljoonan klikkauksen käyttöikää.

Hiiren ulkomitat suurimmista kohdista mitattuna ovat 120 x 63 x 36 millimetriä. Edellisessä mallissa (Model O) vastaavat luvut ovat 128 x 66 x 37,5 millimetriä.

Edeltäjänsä tapaan Model O- -pelihiirestä tulee saataville kiilto- ja mattapintaiset versiot mustana sekä valkoisena. Hiiren painoa on saatu pudotettua yhdeksän grammaa verrattuna edelliseen malliin. Mattapintaisen hiiren paino on 58 grammaa ja kiiltopintaisen 59 grammaa.

Glorious PC Gaming Racen mukaan uusien Model O- -pelihiirien toimitukset ovat alkaneet. Suomessa mattapintaisten mallien hinnat alkavat 49,90 eurosta ja kiiltopintaisten 54,90 eurosta.