Uusimmat

Google Chromecast with Google TV -mediatoistin sai merkittävän päivityksen

17.10.2022 18:22 Muropaketin toimitus

Google Chromecast with Google TV on saanut uuden versiopäivityksen. Sen myötä käyttöjärjestelmä astuu Android TV 12 -aikaan.

Mitään suoranaista mullistusta ei esimerkiksi käyttöliittymään uuden käyttöjärjestelmäversion myötä tule, mutta laite saa kuitenkin muutamia uusia ominaisuuksia. Mielenkiintoisia lisäyksiä ovat esimerkiksi ruudunpäivityksen täsmäyttäminen sisällön mukaiseksi ja mahdollisuus kieltää mikrofonin ja mahdollisen kameran käyttö kaikilsta sovelluksilta.

Uuden ohjelmiston myötä käyttöjärjestelmä päivittyy siis versioon Android TV 12, mutta myös tietoturvapäivitykset kohentuvat heinäkuun 2022 tasolle. HDR-laajasävytoistolle ja tilaäänille löytyy myös uusia asetusvalintoja. Lisäksi päivitys sisältää erittelemättömiä virhekorjauksia.

Päivitys oli saatavissa ainakin toimituksen Google Chromecast with Google TV -laitteelle, ja kokoa sillä on reilu 700 megatavua. Mikäli oma laite ei päivity automaattisesti, voi päivitystä etsiä seuraavan valikkopolun kautta: Asetukset, järjestelmä, tietoja, järjestelmäpäivitykset.

LUE MYÖS: Kokeilu | Google Chromecast with Google TV -mediatoistin – Kätevä, pätevä ja riittävän edullinen

Muropaketin uusimmat