Uusimmat

Harhaluoti oli tappaa pelaajan – vaaratilanteen pelastavana enkelinä suositut pelikuulokkeet

09.04.2022 21:05 Muropaketin toimitus

Maailmalla on uutisoitu erikoisesta tapauksesta, jossa pelaajan henki mahdollisesti säästyi pelikuulokkeiden ansiosta.

Razer Kraken -kuulokkeet väitetysti pelastivat pelaajan hengen. TechSpotin mukaan kyseessä on aika uskottavalta vaikuttava Reddit-käyttäjän väite.

Enough_Dance_956 -käyttäjän viestissä oli useita kuvia hänen ikkunassaan olevasta luodinreiästä ja vaurioituneista Razer-kuulokkeista. Kalifornian Torrancessa asuvan 18-vuotiaan nuorukaisen mukaan harhaluoti iskeytyi lasin läpi ja osui hänen kuulokkeisiinsa.

Lasin läpi tunkeutunut luoti lensi kuulokkeista kimmottuaan seinään, jonka jälkeen luoti tipahti sängylle. Enough_Dance_956 kirjoitti Redditissä, että hän teki tapauksesta ilmoituksen poliisille, ja viranomaiset keräsivät luodin talteen.

Reddit-käyttäjän väitteet on myös kyseenalaistettu. On muun muassa ihmetelty, ettei ikkunan takana olevassa verkossa ole vastaavaa reikää. Luodin tulokulmaa on myös arveltu epäilyttäväksi. Uskottavuutta ei auta myöskään se, että viesti tuli Redditin keskustelupalstalle aprillipäivänä.

Razerilla tapaus on ilmeisesti otettu todesta, sillä he tarjoutuivat vaihtamaan Enough_Dance_956:n kuulokkeet uusiin. Hän kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta, ja halusi vain kiittää Razeria.

Muropaketin uusimmat