HDPlexin passiivijäähdytteinen ATX-kotelo hyödyntää 16 lämpöputkea

16.09.2015 17:47 | Juha Kokkonen

H5

Passiivijäähdytteisiin koteloihin erikoistunut HDPlex on esitellyt uuden H5 2nd Gen -kotelon, joka on suunniteltu jäähdyttämään prosessori ja näytönohjain täysin passiivisesti kaikkiaan 16 kuparilämpöputken avulla. Kotelon alumiinikyljet toimivat jäähdytysrivastoina, jotka siirtävät lämmön kotelon ulkopuolelle. Suorittimen jäähdytystehoksi ilmoitetaan jopa 95 wattia (TDP) ja näytönohjaimelle tarkoitettu passiivijäähdytys tulee tarjolle lisähintaan. Kahdeksan kilon painoinen kotelo on suunniteltu mahtuvaksi standardikokoiseen AV-räkkiin.

H5

H5:n sisätilat on suunniteltu asettelultaan hyvin muokattavaksi ja kotelon etuosaan pääsee hyvin käsiksi luukun muodossa avautuvan etupaneelin kautta. Kotelo on yhteensopiva ATX-, micro-ATX- ja mini-ITX-emolevyjen kanssa, mutta lopullinen yhteensopivuus riippuu muista käytetyistä komponenteista. Sisältä löytyy paikat jopa neljälle 2,5 tuuman ja kahdelle 3,5 tuuman levylle sekä optiselle asemalle 5,25″- tai slim-koossa. Kotelo on yhteensopiva ATX-, SFX- ja Flex-virtalähteiden kanssa, joskin silloin koteloon ei mahdu täysikokoista ATX-emolevyä. Lisäkorttipaikkoja löytyy kahden korttipaikan näytönohjaimelle, yhdelle puolikorkealle kortille sekä yhdelle emolevyn liitinpaneelin yläpuolelle sijoitettavalle kortille. Näytönohjaimen kytkennässä hyödynnetään riser-kaapelia.

HDPlex H5 2nd Gen -kotelo tulee saataville mustana ja alumiininvärisenä noin 300 dollarin hintaan. Tarkasta hinnoittelusta ja saatavuudesta ilmoitetaan myöhemmin.

HDPlex H5 2nd Gen -tuotethreadi

Fanless Tech, EXCLUSIVE: HDPLEX H5 unveiled