Uusimmat

HIS:ltä yhden korttipaikan korkuinen Radeon RX 460

27.11.2016 10:13 Muropaketin toimitus

AMD

Viime vuosina näytönohjaimet ovat olleet lähes poikkeuksetta kahden korttipaikan korkuisilla jäähdyttimillä varustettuja. Nyt HIS on tekemässä poikkeuksen trendiin julkaisemalla yhden korttipaikan korkuisen Radeon RX 460:n, uutisoi ComputerBase. Näytönohjaimen tuotesivut on poistettu HIS:n sivuilta odottamaan virallista julkaisua, mutta ne löytyvät edelleen Googlen haulla ja palvelun välimuistista.

HIS:n uusi Radeon RX 460 tottelee lisänimeä Slim-iCooler OC. Näytönohjain on varustettu yhden korttipaikan korkuisella jäähdytysratkaisulla, jossa on yksi 50 mm:n tuuletin. Nykytrendien mukaisesti tuuletin lähtee pyörimään vasta, kun näytönohjaimen lämpötila ylittää 60 celsiusastetta.

Radeon RX 460 Slim-iCooler OC:n Polaris 11 -grafiikkapiirin peruskellotaajuus on 1090 ja Boost-kellotaajuus 1220 MHz. 128-bittisen muistiväylän jatkeena on 4 Gt 7 Gbps:n GDDR5-muistia. Näyttöliittimiksi on valittu yksi DisplayPort-, yksi HDMI- ja yksi DL-DVI-D-liitin. Näytönohjain ei tarvitse tuekseen lisävirtaliitintä, vaan kaikki tarvittava teho imetään suoraan PCI Express -liittimestä.