UUSIMMAT

HIS:n Radeon RX 5700 XT IceQ X2 -näytönohjain myyntiin Japanissa

11.08.2019 16:38 | Muropaketin toimitus

HIS Radeon RX 5700 XT IceQ X2 ei tuo referenssimalliin nähden muutoksia kellotaajuuksiin. Jäähdytysratkaisu on taasen järeämpää luokkaa, sillä alumiinirivastoa jäähdytetään kahden tuulettimen voimalla.

Radeon RX 5700 -sarjan custom-mallit alkavat rantautumaan kauppoihin. Euroopassa saadaan toistaiseksi vielä odotella. Japanissa sen sijaan saataville on tullut HIS:n Radeon RX 5700 XT IceQ X2 -näytönohjain.

VideoCardzin tietojen mukaan kellotaajuudet noudattavat referenssimallista tuttuja arvoja, joten teoriassa suorituskyvyn pitäisi olla samalla tasolla referenssimallin kanssa. HIS:n custom-malli on kuitenkin varustettu järeällä jäähdytysratkaisulla, joka tarjonnee ylikellotusvaraa paremmin kuin referenssimallin blower-mallinen jäähdytysratkaisu. Radeon RX 5700 -mallista on myös luvassa IceQ X2 -versio.

Sikäläisillä markkinoilla näytönohjain on hinnoiteltu 58800 jeniin. Euroiksi muutettuna hinta on noin 500 euroa. HIS:n läsnäolo Euroopassa on kuitenkin ollut jo kauan hyvin vaisua, joten HIS:n näytönohjaimen hankkiakseen on käännettävä katse Aasian markkinoille.