HP esitteli tukun Omen- ja Pavilion-sarjojen pelikäyttöön tarkoitettuja tuotteita: näppäimistöjä, näyttöjä, reppuja ja pakettikoneita

22.08.2019 20:44 | Muropaketin toimitus

HP:n Omen- ja Pavilion Gaming -tuotesarjat saavat runsaasti lisää täydennystä syksyn aikana. Luvassa ovat myös ensimmäiset AMD:n suorittimia käyttävät HP:n pelikannettavat.

Omen Mindframe Prime ovat uudet 7.1-tilaääntä toistavat pelikuulokkeet. Tilaäänen toteutuksesta vastaa C-Median Xear -ääniajuri. Kuulokkeissa on myös ”FrostCap”-nimen saanut tekniikka, joka valmistajan mukaan jäähdyttää käyttäjän korvia grafiittisen lämmönjakelijan avulla. Kuulokkeet ilmestyvät elokuussa 199,99 euron suositushintaan.

Omen Encoder on sarjan uusin pelinäppäimistö. Se tulee saataville Cherryn MX Red- tai MX Brown -kytkimillä. Ominaisuuksiin kuuluvat totta kai myös anti-ghosting ja täysi n-key rollover. Encoder-näppäimistöt ilmestyvät lokakuussa ja niiden lähtöhinta on 139,99 euroa.

Pavilion-sarjaan esiteltiin Pavilion Gaming 15 -pelikannettavat, joihin on saatavilla HP:n tarjonnassa ensimmäistä kertaa AMD:n suoritin. Tarjolla on Ryzen 7 -prosessori, Nvidian GeForce GTX 1660Ti Max-Q -näytönohjain ja 1920 x 1080 -resoluutioinen näyttö 144 tai 60 hertsin päivitystaajuudella. Kannettavat ilmestyvät lokakuussa, ja hinnat alkavat 899 eurosta.

Pavilion Gaming Keyboard 800 on mekaaninen pelinäppäimistö LED-valaistuksella ja punaisilla mekaanisilla kytkimillä. Ominaisuuksiin kuuluvat anti-ghosting ja n-key rollover sekä 3,5 millimetrin liitännällä äänen läpimeno. Näppäimistön hinnat alkavat 99,99 eurosta.

HP 22x ja HP 24x ovat uusia virkistystaajuudeltaan 144 hertsin pelinäyttöjä. Molempien ominaisuuksiin kuuluu myös millisekunnin vasteaika. Malleista 22x on FreeSync-yhteensopiva ja sen hinnat lähtevät 229 eurosta ja 24x on G-Sync -yhteensopiva. G-Sync mallin hinnat alkavat 279 eurosta ja molemmat näytöt ilmestyvät syyskuussa.

Pavilion Gaming Desktop -pakettikoneisiin on saatavilla suorittimeksi uusimman sukupolven Intel Core i7 tai Ryzen 3000 -sarjan kahdeksanydinprosessorit. Tehokkain näytönohjainvaihtoehto on GeForce RTX 2070 ja keskusmuistia saa enintään 32 gigatavua. AMD:n suorittimilla varusteltujen kokoonpanojen hinnat alkavat 599 eurosta ja Intelin suorittimien sisältävät kokoonpanot lähtevät 649 eurosta.

Näiden lisäksi HP julkisti Omen Trasceptor 17.3 Duffel Bag -laukun sekä Omen Trasceptor 15 Rolltop- ja Omen Trasceptor 15 -reput. Omen Mindframe Prime -kuulokkeita varten tulee myös saataville Omen Transceptor Headset Case -kotelo.