Uusimmat

Huawei julkaisi myös uuden WiFi 6 -yhteyksiin kykenevän WiFi AX3 -reititinmalliston

25.02.2020 08:28 Muropaketin toimitus

Uusimpaan WiFi-standardiin pohjautuva Huawei WiFi AX3 -reititinmallistoon tulee myyntiin kaksi versiota, toinen kahdella ja toinen neljällä ytimellä.

Kesällä myyntiin tulevan WiFi AX3 -sarjan reitittimissä käytetään valmistajan Gigahome-suoritinta ja Gigahome Wi-Fi 6 -piiriä. Gigahome WiFi 6 -piirillä voidaan nostaa käytettävät taajuudet enintään 160 megahertsiin. Neliydinversiossa käytetään neljää erillistä signaalinvahvistinta (kaksiytimisessä kahta), joiden myötä voi hyödyntää myös mesh-verkkoja.

Valmistaja kertoo laitteiden tukevan myös ”WiFi 6+” -tekniikkaa, jonka pitäisi tuplata verkon siirtonopeudet, mutta myös tehostaa signaalin kulkua seinien läpi. Nämä WiFi 6+ -ominaisuudet toimivat tosin vain valmistajan muiden WiFi 6 -laitteiden kanssa. WiFi AX3:n neliytiminen versio tukee Huawei Share -ominaisuutta, joka mahdollistaa kytkeytymisen verkkoon yksinkertaisesti viemällä NFC-ominaisuudellinen Android-puhelin reitittimen tunnistusalueelle.

Huawei Wifi AX3 -reitittimestä tulee myyntiin kaksi versiota, toinen kahdella ja toinen neljällä ytimellä. Suomessa Huawei kaksiytimisen version hinta on 179 euroa ja neliytimisen mallin 199 euroa. Molempien reitittimien väri on valkoinen ja ne tulevat myyntiin Suomeen heinäkuussa.

Muropaketin uusimmat