Huawei toi myyntiin uudet näyttönsä myös Suomessa: Ammattilaisille 28-tuumainen MateView ja pelaajille 34-tuumainen MateView GT

12.10.2021 10:10 | Muropaketin toimitus

Huawei laajentaa uuteen tuotekategoriaan tuomalla ulkoiset ammattilais- ja pelinäyttönsä myyntiin Suomessa. MateView-näytössä on painotettu väritarkkuutta ja MateView GT -näytöstä on saatavilla myös soundbar-kaiuttimellinen versio.

Huawei MateView -näytössä on 28,2-tuumainen 3:2-kuvasuhteen paneeli 3 840 × 2 560 pikselin resoluutiolla. Kukin näyttö on kalibroitu ammattimaisesti suoraan tehtaalla tarkan värintoiston takaamiseksi. MateView tukee 98 prosenttia DCI-P3-väriavaruudesta ja täyttä sRGB-väriavaruutta. Näyttö on myös VESA DisplayHDR 400 -sertifioitu. Lisäksi MateView-näyttö on saanut TÜV Rheinland Low Blue Light- ja Flicker Free -sertifikaatit. MateView-näyttö tukee langallisten yhteyksien lisäksi myös langattomia yhteyksiä älypuhelimiin, kannettaviin tietokoneisiin ja tabletteihin.

Pelikäyttöön kehitetty MateView GT on kaartuva ultrawide-näyttö, joka tukee jopa 165 hertsin virkistystaajuutta. 21:9-kuvasuhteen ja 34 tuuman näyttö yltää 3 440 x 1 440 pikselin tarkkuuteen. Lisäksi MateView GT tukee jopa 350 nitin huippukirkkautta, 4000:1-kontrastisuhdetta ja HDR 10 -laajasävyjä.

Huawei MateView GT:tä myydään sekä perinteisen jalustan että sisäänrakennetun soundbarin kanssa. Jälkimmäisessä 2.0-soundbar yhdistää jalustan ja kaiuttimen yhdeksi kokonaisuudeksi.

”Moni viettää entistä enemmän aikaa näytön ääressä niin etätöiden merkeissä kuin vapaa-ajalla viihtyessään esimerkiksi pelaamisen merkeissä. Molemmat näyttömme parantavat tuntuvasti käyttäjän työskentelyn tehokkuutta, ja MateView GT vie peli- ja viihde-elämyksen uudelle tasolle. Kannettavat tietokoneemme ovat olleet jo pitkään tunnettuja erinomaisista näytöistään, joten osaamisemme laajentaminen myös ulkoisiin näyttöihin tuntui luontevalta askeleelta. Näytöt ovat myös tärkeä osa laite-ekosysteemistrategiaamme. Käyttäjät pystyvät esimerkiksi jakamaan näytöille sisältöä Huawei-laitteiltaan sulavan multi-screen collaboration -toiminnon avulla”, sanoo Ivan LV, Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan maajohtaja.

Huawein uudet näytöt ovat nyt saatavilla Suomessa. 34-tuumaisen Huawei MateView GT -näytön suositushinta on integroidun soundbar-kaiuttimen kanssa 599 euroa ja ilman soundbaria 549 euroa. Molempien vaihtoehtojen värinä on musta. 28-tuumaisen Huawei MateView -näytön suositushinta on 699 euroa ja sen värivaihtoehto on hopea.

Muropaketin uusimmat