Uusimmat

Huhu: AMD:n New Horizon -tapahtumassa esitellään X370-piirisarja ja -emolevyt

07.12.2016 08:56 Muropaketin toimitus

amd-new-horizon-20161205

AMD pitää Zen-arkkitehtuuriin keskittyvän New Horizon -tapahtuman 13. joulukuuta. Tapahtumassa on tarkoitus esitellä tulevia Zen-arkkitehtuuriin perustuvia Summit Ridge -prosessoreita, mutta huhut lupailevat myös muiden julkaisemattomien tuotteiden esittelyjä.

New Horizon -tapahtuma keskittyy ennen kaikkea Zen-arkkitehtuuriin ja Summit Ridge -prosessoreihin. Huhuissa on kuiskuteltu kuitenkin mahdollista Vega-näytönohjainten ensiesiintymistä sekä paljon todennäköisemmin paikkaansa pitävästä X370-piirisarjan ja -emolevyjen esittelystä.

AMD julkaisi ensimmäiset AM4-kantaa tukevat Promontory-piirisarjaan perustuvat emolevyt jo aiemmin syksyllä, mutta malliston kärkinimi X370 jäi vielä silloin salaisuuksien verhon taakse. Nyt muun muassa WCCFTech kertoo omiin lähteisiinsä perustuen, että New Horizons tapahtumassa ainakin osa emolevyvalmistajista tulisi esittelemään Summit Ridge -prosessoreita tukevia X370-lippulaivaemolevyjään. Samaan syssyyn sivusto vihjaa myös AM4-yhteensopivien prosessorijäähdyttimien saavan pienen roolin tapahtumassa.

AMD:n New Horizon -tapahtuman voi katsoa netissä livelähetyksenä.

Muropaketin uusimmat