Uusimmat

Huhu: Nvidia jättänyt Geforce RTX 4060 Ti 16GB -julkaisun tuuliajolle

Kuva: Nvidia

13.07.2023 12:55 Muropaketin toimitus

Näytönohjaimelle ei ole ilmeisesti määritetty tyypillistä julkaisuohjelmaa eivätkä kumppanivalmistajat ole kovinkaan innoissaan korttien toimittamisesta arvostelijoille.

Nvidian Geforce RTX 4060 Ti 16GB -näytönohjaimen julkaisu näyttää varsin rosoiselta. Vaikuttaa siltä, että uusi kortti on jätetty käytännössä oman onnensa nojaan ennen julkaisua.

VideoCardzin mukaan Nvidia on tiiviisti mukana tyypillisessä arvosteluprosessissa. Jos näytönohjaimesta ei tehdä Founders Edition -mallia, niin kumppanivalmistajat tiedottavat Nvidialle, keille arvostelijoille ja vaikuttajille näytönohjaimia on toimitettu arvosteltavaksi.

Geforce RTX 4060 Ti 16GB -näytönohjaimen kohdalla edellä mainittua protokollaa ei ilmeisesti seurata. HardwareUnboxedin mukaan mitään julkaisu tai arvosteluohjelmaa ei ole, eikä heille ole myöskään vahvistettu virallista julkaisuaikataulua. Lisäksi he kertovat olleensa yhteydessä useampaan kumppanivalmistajaan mahdollisesta arvostelukappaleesta, mutta sellaista ei ole tarjottu. Kumppanit eivät ole väitetysti edes varmoja, milloin näytönohjaimet tulevat saataville.

Näiden tietojen valossa Geforce RTX 4060 Ti 16GB -mallin alkutaival voi olla hyvinkin rosoinen. Jos julkaisupäivä on yhä 18. päivä heinäkuuta.

Muropaketin uusimmat