UUSIMMAT

HyperX esitteli mekaaniset Alloy Elite- ja Alloy FPS Pro -näppäimistöt

19.07.2017 11:16 | Muropaketin toimitus

Kingstonin pelibrändi HyperX laajentaa näppäimistötarjontaansa HyperX Alloy Elite- ja TKL HyperX Alloy FPS Pro -näppäimistöillä. HyperX kalastelee näppäimistöillä erityisesti pelaajia.

Näppäimistöistä pienempi on tenkeyless-mallinen TKL HyperX Alloy FPS Pro, ja sen ulkomitat ovat 359 x 130 x 34,5 millimetriä ja painoa on kertynyt 900 grammaa. Näppäimistössä käytetään Cherry MX -kytkimiä, ja näppäimien taustavalaistus on punainen

HyperX Alloy Elite käyttää myös Cherry MX -kytkimiä. Elite on täysikokoinen malli ja sen ulkomitat ovat 444 x 226,8 x 36,3 millimetriä. FPS Pro -näppäimistöstä poiketen tulee Eliten mukana erillinen rannetuki. Elite-malliin on myös lisätty erilliset multimedianäppäimet. Myös tämä malli on varustettu punaisella taustavalaistuksella.

Näppäimistöistä tulee saataville ruskeilla, sinisillä ja punaisilla Cherry MX -kytkimillä varustetut versiot. Saatavuus voi kuitenkin vaihdella jälleenmyyjäkohtaisesti.

HyperX Alloy Elite ja Alloy FPS Pro -näppäimistöt tulevat saataville 21. elokuuta HyperX:n omassa verkkokaupassa. Jälleenmyyjät saavat omat kappaleensa myöhemmmin. Suositushinnat näppäimistöille ovat 110 ja 80 dollaria. Suomessa hinnat noussee noin 120 ja 90 euroon.