Uusimmat

HyperX julkaisi mekaanisen Alloy Elite 2 -pelinäppäimistön

06.07.2020 15:15 Muropaketin toimitus

Alloy Elite 2 -pelinäppäimistössä on panostettu RGB led-valaistuksen näyttävyyteen Näppäinhatut ovat osittain läpikuultavaa ABS-muovia, jonka ansiosta valaistus pääsee loistamaan aiempaa paremmin.

HyperX:n Alloy Elite -pelinäppäimistösarja saa jatkoa uudesta Alloy Elite 2 -mallista. Edeltäjästään poiketen uudessa näppäimistössä käytetään HyperX:n omaa tuotantoa olevia mekaanisia kytkimiä. Toinen selkeä ero on HyperX Pudding -näppäinhatut, jotka ovat osittain läpikuultavaa ABS-muovia. Tavallisuudesta poikkeavien näppäinhattujen ansiosta RGB-led-valaistus pääsee loistamaan entistä valovoimaisemmin.

Multimedianäppäinten osalta uutuus ei poikkea edeltäjästään. Multimedianäppäinten lisäksi näppäimistöstä löytyy rulla ja omat näppäimet valaistuksen kirkkauden säätöön, pelitilalle ja profiilivalinnalle. Näppäimistössä käytetään lineaarisia HyperX Red -kytkimiä, joissa kytkentäpiste on 1,8 millimetrissä ja koko liikerata on 3,8 millimetriä. Kytkimille lupaillaan 80 miljoonan painalluksen käyttöikää.

Tietokoneiden lisäksi näppäimistö on yhteensopiva PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleiden kanssa.

Alloy Elite 2 -näppäimistön toimitukset ovat alkaneet. Sen suositushinta on 170 euroa.