HyperX julkisti Cloud II Wireless -pelikuulokkeet – Luvassa 30 tunnin akkukesto ja uudistunut ulkoasu

22.10.2020 12:29 | Muropaketin toimitus

Kingston Technology on julkaissut HyperX Cloud II Wireless -pelikuulokkeet. Niissä on valmistajan mukaan monia uusia ominaisuuksia langattomuuden lisäksi.

– Tavoitteemme oli rakentaa HyperX Cloud -headsetin legendaarisen mukavuuden ja äänimaailman päälle, kehittäen näin langaton versio parhaiten myyvistä Cloud II -kuulokkeista, Kingstonin HyperX -yksikön Paul Leaman sanoi yhtiön tiedotteessa.

Uutuusmallin 53-millimetristen kuuloke-elementtien luvataan tuovan rikas ja selkeä ääni pelaamiseen, etätyöskentelyyn ja etäopiskeluun. Kondensaattorimikrofoni puolestaan on taustamelua vaimentavaa mallia, joka pystyy myös vähentämään puheen plosiiveja. Tulevissa langattomissa Cloud II Wireless -kuulokkeissa on lisäksi HyperX:n kustomoitu virtuaalinen 7.1 Surround.

Laitteen langattomuus toimii 2,4 gigahertsin taajuudella, ja kantama on 20 metriä. Akkukestoksi kerrotaan noin 30 tuntia.

Kuulokkeiden rungon materiaali on alumiinia, ja kuulokekupeissa on mukavuutta lisäämässä muistivaahto, joka on päällystetty keinonahalla. Kuulokekuppien säätimistä löytyy lisäksi äänenvoimakkuuden säätö, mikin mykistys, mikronin takaisintoisto-ominaisuuden kytkin sekä 7.1 Surround -kytkin.

Cloud II Wireless on saatavilla PC-, PS4- ja Nintendo Switch -alustoille tammikuussa 2021. Hinta asettunee noin 150 euron tienoille.

Muropaketin uusimmat