IE12 uudistaa käyttöliittymää reiluin ottein?

08.06.2014 23:21 | Ville Suvanto

ieMicrosoft Connect -sivulta löytyy mielenkiintoinen vihje siitä, että yritys olisi uudistamassa Internet Explorerin käyttöliittymää reiluin ottein tulevassa 12-versiossa. Internet Explorer -tiimin edustaja on vastannut sivuilla esitettyyn kysymykseen kiitoksilla ja kertonut ehdotuksen pysyvän mielessä, sillä käyttöliittymään ollaan tekemässä merkittäviä muutoksia.

Internet Explorer -selaimen työpöytäversio on pysynyt pääpiirteissään samanlaisena vuosikaudet, mutta Windows 8:n myötä mukaan kuvioihin tullut Modern-käyttöliittymän versio teki suuria uudistuksia, jotta selain olisi käytettävä kosketusnäytöllä ilman näppäimistöä ja hiirtä. Toistaiseksi ei ole selvää, mitä Internet Explorerin versiota käyttöliittymämuutokset koskevat.

Microsoft kertoi hiljattain tietoja tulevasta Internet Explorer -versiosta ja tarkensi sen tukevan Web Audiota, jolla voidaan webbiohjelmissa käsitellä ja syntetisoida ääntä JavaScriptin avulla. Media Capture puolestaan mahdollistaa laitteen kameran ja mikrofonin käytön, ja HTTP/2 on nippu webbiprotokollia, joilla pyritään vähentämään webbisivujen odotusaikoja.

Microsoft Connect, Colour of Favourites Bar / Menu Bar

Muropaketin uusimmat