UUSIMMAT

Inno3D esitteli Ichill Frostbite -näytönohjaimet custom-vesijäähdytystä kaipaaville

11.12.2018 17:07 | Muropaketin toimitus

Ichill Frostbite -näytönohjaimallien koko piirilevy on peitetty vesiblokilla. Tehokkaamman jäähdytyksen ansiosta näytönohjaimet ovat myös ylikellotettuja jo oletuksena.

Inno3D on taas vuosien tauon jälkeen innostunut vesijäähdytyksestä. Ei riitä, että GeForce RTX 2000 -sarjaan saatiin AIO-jäähdytysratkaisulla varustetut mallit, nyt mallisto laajenee Ichill Frostbite -malleilla, joissa jäähdytyksestä vastaa koko piirilevyn peittävä näytönohjainblokki. Ichill Frostbite -mallit tulevat saataville GeForce RTX 2070-, 2080– ja 2080 Ti -näytönohjainsarjoihin. Jäähdytyksestä huolehtiva näytönohjainblokki on Alphacoolin tuotantoa. Kyseessä on Inno3D:tä varten muokattu versio Iceblok GPX-N Plexi Light -blokista.

Jäähdytysratkaisu on antanut oman vapautensa ylikellottamiseen. Kaikki Ichill Frostbite -näytönohjaimet ovat tehdasylikellotettuja ja kellotaajuudet nousevat korkeammalle kuin Nvidian ylikellottamattamissa Founders Edition -malleissa.

Inno3D pyrkii käynnistämään Ichill Frostbite -näytönohjainten toimitukset mahdollisimman pian. Hinnoittelusta ei ole vahvistettua tietoa, mutta hinnat noussee selvästi perusmalleja korkeammalle.