Inno3D esitteli muokattavat Ichill X3 Jekyll -näytönohjaimet GeForce RTX 2000 -sarjaan

14.12.2018 09:33 | Muropaketin toimitus

Ichill X3 Jekyll -näytönohjaimissa on vaihdettava tuuletinratkaisu. Näytönohjaimen mukana toimitetaan kahdella ja kolmella tuulettimella oleva tuuletinkehikko. Käyttäjä saa itse päättää, haluaako jäähdytysratkaisultaan suorituskykyä vai hiljaisuutta. 

Inno3D:n innovointiosastolla eivät ole ideat loppumassa. Siitä todisteena ovat uudet Ichill X3 Jekyll -näytönohjaimet. Näytönohjainten inspiraationa on toiminut valmistajan mukaan Tohtori Jekyll ja Mr. Hide -tarina. Ichill X3 Jekyll -näytönohjaimen mukana toimitetaan ylimääräinen vaihdettava tuuletinkehikko, jonka käyttäjä saa vapaasti vaihtaa.

Ensimmäinen vaihtoehto on hiljaiseksi luonnehdittu, kaksi 100 millimetrin tuuletinta käsittävä kehikko. Jäähdytystehoa kaipaaville vaihtoehtona on kolme tuuletinta sisältävä kehikko. Näytönohjaimen kylkeen on pultattu myös OLED-näyttö, joka kertoo muun muassa grafiikkapiirin ja muistien kellotaajuudet.

Ichill X3 Jekyll -mallit saadaan toistaiseksi GeForce RTX 2070- ja 2080 -näytönohjaimista. Tarkat mallinimet ovat GeForce RTX 2070 Ichill X3 Jekyll ja GeForce RTX 2080 Ichill X3 Jekyll.

Näytönohjaimet itsessään ovat tehdasylikellotettuja. Grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on kummassakin tapauksessa selvästi korkeampi kuin Nvidian omissa ylikellotetuissa Founders Edition -malleissa.

Tiedotteen mukaan Inno3D pyrkii saamaan Ichill X3 Jekyll -näytönohjaimet markkinoille mahdollisimman pian. Hinnoittelusta ei ole tietoa, mutta odotettavissa on, että ylimääräinen tuuletinkehikko nostaa hinnan tavallisimpien mallien yläpuolelle.