Uusimmat

Input Club loi mekaanisen Kira-näppäimistönsä huippuluokan työkaluksi

30.03.2018 18:25 Muropaketin toimitus

Joukkorahoitusalusta Kickstarterissa äkkiä tavoitteet saavuttanut Input Club pyrkii Kira-näppäimistöllään tuomaan markkinoille erityisesti työskentelyyn suunnitellun mekaanisen näppäimistön. Projektin taustalla on samoja tekijöitä kuin WhiteFox-näppäimistön.

Uutta näppäimistöä kehittelevän yhtiön mukaan nykyisissä mekaanisissa näppäimistöissä ei huomioida esimerkiksi kirjoitusmukavuutta riittävästi. Näppäimistö erottuu tilatehokkaalla suunnittelulla ja värjätyillä näppäimillään. Näppäimistön runko on versiosta riippuen alumiinia tai muovia. Kirassa on täysi N-key -yliajo ja kaikki näppäimet ovat vapaasti ohjelmoitavissa.

Erilaisia vaihotehtoja kytkimiksi on runsaasti: Cherry MX Brown, Cherry MX Blue, Hako True, Hako Clear, Hako Ciolet, Kaihua Speed Copper, Box Reds, Novelkeys Box Pale Blue ja Novelkeys Royal Purple. Myöskään LED-taustavalaistusta ei ole kytkimistä unohdettu.

Näppäimistö maksaa muovirungolla 169 dollaria (136,5 euroa) tai alumiinirungolla 259 dollaria (210 euroa). Hinnassa säästää kymmenen dollaria, jos tilaa paketin ilman näppäinkytkimiä.