UUSIMMAT

Intelin Comet Lake-H -prosessorit ja Nvidian Geforce Super -mobiilinäytönohjaimet julkistetaan 2. huhtikuuta?

28.03.2020 10:55 | Muropaketin toimitus

Tuoreen huhun mukaan Intelin seuraavan sukupolven mobiiliprosessorit ja Nvidian GeForce Super -mobiilinäytönohjaimet julkistetaan 2. huhtikuuta.

Nvidian Geforce Super -mobiilinäytönohjaimia on odotettu jo jonkin aikaa. Yksi oletus oli, että päivitetyt mobiilinäytönohjaimet olisi julkistettu GTC-tapahtumassa. Tapahtuman peruunnuttua julkistuksen kohtalo jäi epäselväksi.

Kiinalaisen ITHOME:n mukaan julkistus tapahtuu jo hyvinkin pian, sillä sen saamien tietojen mukaan, julkistus tapahtuisi 2. huhtikuuta. Aiemmin WCCFTech raportoi, että uusilla komponenteilla varustettujen kannettavien toimitukset alkaisivat jo 15. huhtikuuta.

Kyseisen päivän julkistus ei rajaudu pelkästään Nvidian mobiilinäytönohjaimiin. Samaan aikaan Intelin on määrä julkistaa uudet Comet Lake-H -mobiiliprosessorit. Mallistoon on odotettavissa VideoCardzin koostamien tietojen mukaan odotettavissa kahdeksan prosessoria. Kolme niistä on 8-ytimisiä, kolme 6-ytimisiä ja kaksi 4-ytimistä.

Lopulliset yksityiskohdat näytönohjain- ja prosessorimallistosta nähtäneen 2. päivä, ellei koronaviruksesta aiheudu lisää viivästyksiä.