Intelin Ice Lake -prosessoreilla varustettuja kannettavia kauppaan jo alkusyksystä

10.08.2019 18:20 | Muropaketin toimitus

Dellin XPS 13 2-in-1 -kannettava on tiettävästi ensimmäinen malli, joka on varustettu Ice Lake -prosessorilla. Kannettavia ei tarvitse odottaa joulumyyntiin saakka, sillä toimitukset alkavat jo syyskuussa.

Elokuu käynnistyi Intelin merkittävällä virstanpylväällä, kun se julkaisi ensimmäiset Ice Lake -mobiiliprosessorit. Kyseessä ovat puolijohdejätin ensimmäiset 10 nanometrin valmistustekniikkaa hyödyntävät prosessorit. Julkaisutilaisuudessa ilmoitettiin, että Ice Lake -prosessoreilla varustetut kannettavat saadaan kauppoihin joulumyyntiin.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että kannettavia ei tarvitse odottaa joulumyynteihin saakka. Dell listasi sivuilleen XPS 13 2-in-1 -kannettavan, jossa on tarjolla uudet prosessorit ja toimitusten on määrä alkaa vielä syyskuussa. Kannettavan prosessorivaihtoehtoina ovat Core i3-1005G1, Core i5-1035G1 ja Core i7-1065G7.

Karsituimmassa mallissa hinnat alkavat tuhannesta dollarista. Vastaavasti parhaiten varustellussa lähtöhinta on 2100 dollaria. Todennäköisesti eurohinnat alkavat reilusta tuhannesta eurosta nousten yli 2000 euroon.

Muropaketin uusimmat