InWin esitteli 307-miditornikotelon, jonka etupaneelissa on integroitu 144 pikselin näyttö

11.06.2018 19:35 | Muropaketin toimitus

Computex-messuilla esiteltiin InWinin 307-miditornikotelo. Kotelon erikoisuutena on etupaneeli, josta löytyy 144 pikselin näyttö. Kuviot ja väritys ovat ohjelmoitavissa, mutta näyttö voi näyttää esimerkiksi kellon tai reagoida ääniin ja musiikkiin kotelon sisälle sijoitetun mikrofonin ansiosta.

Karkaistu lasi ja RGB LED -valaistus ovat olleet valtavirtaa koteloissa jo pitkän aikaa. InWin saattoi hyvinkin käynnistää uuden trendin Computex-messuilla. InWin 307-miditornikotelon uniikki ominaisuus on sen näyttönä toimiva etupaneeli. Näyttö jakautuu 144 pikseliin (8 x 18 pikseliä), jotka ovat kukin yhden neliösenttimetrin kokoisia. Etupaneelin saa toistamaan haluamaansa väritystä ja kuviota, mutta se taipuu muuhunkin. Näytön saa reagoimaan ääniin ja musiikkiin kotelon sisälle sijoitetun mikrofonin ansiosta.

Kotelo sallii asennettavaksi suurimmillaan ATX-kokoisen emolevyn. Tuesta pienemmille emolevyille ei ole toistaiseksi tietoa. Kotelosta löytyy kaksi kiintolevykelkkaa 3,5 tuuman kiintolevyille ja neljä kiinnityspaikkaa 2,5 tuuman asemille. Koteloon on mahdollista asentaa korkeimmillaan 160 millimetrin prosessoricooleri. Näytönohjaimen suhteen pituusrajoitus on 350 millimetriä. Etupaneelin toimiessa näytön roolissa, ilmankierto pyritään järjestämään pohjan ja katon kautta.

Toistaiseksi 307-miditornikotelon hinnoittelusta ja saatavuudesta ei ole vahvistettua tietoa.