InWin julkaisi todella kompaktin In-Win B1 -kotelon

29.03.2020 11:03 | Muropaketin toimitus

InWinin uusi Mini-ITX -kotelo herättää huomiota kompaktilla koolla ja ulkonäöllään.

InWin B1 -kotelo on käytettävissä niin pysty- kuin vaaka-asennossa. Kotelo on sivusta löytyvää karkaistun lasin ikkunaa lukuunottamatta ABS-muovia. Kokonaisuus painaa 1,9 kiloa ja sisältää valmiiksi 80 PLUS gold -hyötytehon 200 watin virtalähteen.

Koteloon asennettavan kokoonpanon ei ole tarkoitus sisältää erillistä näytönohjainta, sillä PCI-E -laajennuspaikkaa ei ole.  Prosessorituulettimelle on tilaa 60 millimetriä, joten AMD:n APU-mallien ja Intelin prosessorien mukana toimitettavat tuulettimet sopivat koteloon. I/O-liitäntöjä kotelossa edustavat yksinkertaisesti yksi USB 3.0 -liitäntä ja 3,5 millimetrin ääniliitäntä. Jäähdytystä varten koteloon on esiasennettu 80 millimetrin tuuletin.

Vaakatasoon asetettuna kotelon mitat ovat 302 x 108 x 238 millimetriä. Pystyasennossa jalusta tuo korkeutta hieman lisää. InWin mainostaa koteloa pelikäyttöön, johon paras vaihtoehto lienee ulkoinen näytönohjaintelakka ja emolevyyn riittävän nopea liitäntä tätä varten. Kotelon hinnasta tai toimitusajasta ei ole vielä tietoa.