Uusimmat

James Bond 007-tuoteperhe Sonylta

31.10.2006 17:52 Juha Kokkonen

James Bond Casino Royale -elokuvan ensi-ilta lähenee ja Sonyn markkinointiosasto on päättänyt ottaa hyödyn irti aiheesta julkaisemalla valikoimallisen James Bond 007 -tuotteita. Tuotteita valmistetaan rajattu määrä, ja mallistoon kuuluu Vaio TX ja -UX tietokoneet, Cyber-shot DSC-T50/B -digitaalikamera sekä 1Gt Micro Vault USB-Flash-muisti. James Bond 007 -tietokonemallit ovat pakattu mustaan, 007-merkittyyn agenttisalkkuun ja mukana tulee myös edellämainittu digikamera, sekä muuta agenttimaista lisätarviketta.

Agenttiaiheisen teeman ja kalliin pienelektroniikan yhdistäminen pistää mietityttämään kyseisten tuotteiden menekkiä, sillä kovin moni täysi-ikäinen ei tuskin ole innostunut liikkumaan julkisilla paikoilla James Bond -alumiinisalkun kanssa. The Inquirer vuolee lisäksi huumoria Sonyn viimeaikaisiin akkujen takaisinkutsuihin liittyen, todeten Bondin tarvikkeiden sisältävän usein tappavan aseen, ja viitaten Sonyn kannettavien omanneen tämän ominaisuuden jo useita kuukausia.

Uusin Bond kerää varmasti jälleen elokuvateatterit täyteen, mutta vastaavaa suosiota voi tuskin ennustaa Sonyn 007-malliperheelle.

Sony James Bond 007 -tuotesivut

The Inquirer, Sony releases ”James Bond” laptop