UUSIMMAT

JBL Quantum -mallisto täydentyy mikrofonilla ja täysin langattomilla pelinappikuulokkeilla sekä kaksilla perinteisemmillä pelikuulokkeilla

05.01.2022 19:16 | Muropaketin toimitus

JBL laajentaa pelituotevalikoimaansa useilla uusilla tuotteilla. Aivan uusi tuote on Quantum Stream -USB-mikrofoni. Tarjolle tulee myös yhtiön ensimmäiset täysin langattomat nappikuulokkeet pelikäyttöön. Perinteisempien over-ear -pelikuulokkeiden mallisto täydentyy kahdella over-ear -pelikuulokemallilla: JBL Quantum 810 ja JBL Quantum 610.

JBL Quantum Stream -mikrofonissa on 2 x 14 millimetrin tuplakalvoisen Electret kondensaattori (24bit ja 96kHz sampling rate). Käytettävissä on kaksi vaihtoehtoista vastaanottomallia, joka antaa mahdollisuuden keskittyä joko pelkästään puhujan ääneen tai kaikkien tilassa olevien ääneen.

Käytettävissä on myös mykistyspainike ja RGB-merkkivalo. Hintaa mikrofonilla on 100 euroa ja se on muiden uutuuksien tapaan tulossa kauppoihin kevään aikana.

JBL Quantum TWS -nappikuulokkeet on suunnattu pelaajille, jotka arvostavat langatonta in-ear -käyttöä. Ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi JBL QuantumSURROUND -tilaäänet ja mukautuva vastamelu. Käytössä on yhteensä kuusi mikrofonia. Akulle lupaillaan 24 tunnin kestoa, kahdeksan tuntia kuulokkeissa, 16 lisätuntia latauskotelosta.

Mukana tuleva USB-C-sovitin mahdollistaa matalaviiveisen yhteyden PC, Mac, PlayStation, Nintendo Switch ja mobiililaitepelaajille. Käytettävissä on myös Bluetooth-yhteys. Näiden myötä JBL Quantum TWS kuulokkeet tukevat myös kahta yhteyttä samaan aikaan. IPX5-luokitellut napit maksavat 149 euroa.

“JBL jatkaa uusien älykkäiden ratkaisujen kehittelyä kaikentasoisille pelaajille,” sanoo Ralph Santana, Executive Vice President and Chief Marketing Officer at HARMAN. “JBL Quantum sarjan ensimmäinen erillinen mikrofoni ja täysin langattomat pelikuulokkeet, JBL Quantum Stream ja JBL Quantum TWS, ovat suunniteltu vastaamaan pelaajien, striimaajien, podcastien tekijöiden tarpeisiin yhdessä vahvan – ja kasvavan – over-ear -pelikuulokevalikoimamme kanssa.”

Perinteisemmistä kuulokkeista JBL Quantum 810 tarjoaa tilaäänet kahdessa muodossa: JBL QuantumSURROUND ja DTS Headphone:X 2.0. Ääni toistetaan 50 millimetrin elementeistä, ja käytössä on myös aktiivinen vastamelu. Yhteyden hoituvat niin 2.4 gigahertsin taajuudella kuin Bluetooth 5.2:n kautta. Akkukestoa on luvassa 30 tunnin verran. Hintaa JBL Quantum 810 -mallilla on 179 euroa.

Myös JBL Quantum 610 -pelikuulokkeet tukevat JBL QuantumSURROUND ja DTS Headphone:X 2.0 -tilaääniä ja käyttävät 50 millimetrin elementtejä. Tässä langattomassa mallissa ei kuitenkaan ole käytössä Bluetooth-yhteyttä. Akkukesto on 40 tuntia. JBL Quantum 610 -kuulokkeiden hinta asettuu 149 euroon.