UUSIMMAT

Jimm’s PC-Store tuo valikoimiinsa korkatut, esitestatut prosessorit

01.03.2019 12:52 | Muropaketin toimitus

Tarjolle tulevissa korkatuissa Intel-prosessoreissa lämmönlevittäjä on irrotettu ja alkuperäinen lämpötahna tai juotos on korvattu paremmin lämpöä johtavalla materiaalilla.

Jimm’s PC-store on aloittanut ensimmäisenä suomalaisena toimijana tarjoamaan korkattuja, esitestattuja prosessoreita. Korkatuissa prosessoreissa alkuperäinen lämpötahna tai juotos on korvattu paremmin lämpöä johtavalla materiaalilla. Korkkauksen jälkeen prosessoreiden toimivuus varmistetaan ja samalla testataan niiden korkeimmat vakaat kellotaajuudet. Testien perusteella määritetään kellotaajuus, johon prosessori testatusti ylettää. Korkatuille prosessoreille annetaan 12 kuukauden vaihtotakuu.

Tällä hetkellä korkattujen prosessoreiden mallisto käsittää Intelin Core i9-9900K, Core i7-9700K ja Core i5-9600K -prosessorit.

Korkattujen prosessoreiden toimitukset ovat alkaneet. Edullisimpaan luokkaan asettuu Core i5-9600K -prosessori, joka on toiminut testeissä vakaasti 4,8 gigahertsin kellotaajuudella. Sen hinta on 339 euroa.

Muropaketin uusimmat