Jimm’s PC-Store vaihtaa omistajaa – Caseking myös Suomeen

15.03.2018 17:30 | Muropaketin toimitus | 3

Jimm´s PC-Store Oy:n koko osakekanta on myyty eurooppalaiselle Caseking-tietotekniikkaverkkokaupalle. Jimm’sin toiminta kuitenkin jatkuu, sillä henkilökunta ja brändi pysyvät ennallaan.

Jimm’s PC-Storen omistajat, Lounea Oy ja Antti Järvinen, ovat tänään myyneet Jimm´s PC-Store Oy:n koko osakekannan. Ostaja on saksalainen Caseking-ryhmä, joka on johtava eurooppalainen PC-pelaamiseen ja tietokoneiden verkkokauppaan keskittynyt yritys. Sillä  on ennestään toimintaa Saksassa, Benelux-maissa, Ranskassa, Ruotsissa, Portugalissa, Unkarissa ja kumppaniyrityksen kautta Iso-Britanniassa.

Tiedotteessa Casekingin perustaja ja toimitusjohtaja Toni Sonn kertoo Casekingin tuotevalikoiman avaavan Jimm´sille uusia kasvumahdollisuuksia. Jimm’s PC-Storen henkilökunnan ja tuotemerkin kerrotaan pysyvän ennallaan. Kauppahintaa ei julkaistu.

Keskustelu

Mielenkiintoista nähdä miten tämä vaikuttaa Jimm'sin hintatasoon ja valikoimaan!

Jos Amazonin piste tulee Ruotsiin, niin ehkä paljonkin. Muuten, tuskinpa paljoakaan.

Kreivin aikaan möivät. Ei tartte omistajien jäädä Verkkokaupan uuden myymälän kanssa kamppailemaan Varsinaissuomen herruudesta…. Ja jokohan nyt ne Razerin läppärit rantautuis Suomeen??

Muropaketin uusimmat