UUSIMMAT

Joko pitäisi kokeilla? [email protected] on saavuttanut suuren suosion

19.04.2020 15:05 | Muropaketin toimitus

Ihmiset voivat osallistua kotoaan käsin koronaviruksen vastaiseen taisteluun. Jos asia kiinnostaa, käyttäjän kannattaa asentaa [email protected]

Suosittu [email protected] on ohjelmisto, joka hyödyntää tietokoneen suorituskykyä sen ollessa käyttämättömänä. Sovelluksen käyttäjiä on ympäri maailmaa ja yhteenlaskettu suorituskyky nouseekin huimaksi.

Ohjelmisto saavutti uuden virstanpylvään, sillä se ylitti massiivisen yli 2,4 eksaflopsin yhteenlasketun suorituskyvyn. Se vastaa TechSpotin mukaan suurempaa tehoa kuin 500 maailman nopeimman supertietokoneen yhteenlaskettu suorituskyky. Maailman tehokkain supertietokone on IBM Summit, jonka [email protected] puolestaan peittosi viisitoistakertaisesti.

Laskentateho on valjastettu lääketieteelliseen tutkimukseen. Yksi tutkinnan alla olevista asioista on kaikkien huolena oleva koronavirus.

Viime aikoina sovellus on saanut jopa 400 000 uutta käyttäjää. Projektin johtaja Greg Bowman twiittasikin, että heille saapuu dataa noin kuusi teratavua tunnissa.

Muropaketin uusimmat