Uusimmat

Jonsbo esitteli LED-valoin varustetun NC-1-jäähdytyssiilin muistikammoille

14.11.2017 18:37 Muropaketin toimitus

Jonsbon NC-1 -jäähdytyssiilit mahdollistavat LED-valaistuksen niille muistikammoille, joissa ei jo ennestään ole erillistä jäähdytyssiiliä.

Jonsbon NC-1 -uutuussiili tuo LED-valaistuksen niihin kokoonpanoihin, joihin on valikoitunut jäähdytyssiilittömät muistikammat. Jäähdytyssiiliä koristavat LED-valot tukevat 256 värisävyä, ja niiden hallintaa varten siilistä löytyy valmistajan mukaan automaattikytkin. Oletettavasti LED-valaistus on myös yhteensopiva emolevyvalmistajien omien hallintaohjelmien kanssa. Virta valaistukselle järjestetään 3-pinnisen virtaliitännän kautta.

Siili itsessään on alumiinimagnesiumseosta. Valmistaja kertoo siilin olevan yhteensopiva korkeiden sekä matalien muistikampojen kanssa, mutta myös kaksipuolisten kampojen kanssa. Mukana toimitetaan kaksi lämpöä johtavaa lämpötyynyä, joilla saa parannettua lämmön johtumista siiliin.

Jonsbo ei paljasta NC-1 -siilien hinnoittelua eikä saatavuutta. Sen verran kuitenkin paljastetaan, että siilittömän muistikamman ja Jonsbon jäähdytyssiilin yhdistämisen pitäisi tulla halvemmaksi kuin premium-muistin hankkiminen.

Muropaketin uusimmat