Uusimmat

Jonsbo esitteli tornimallisen CR-401-prosessoricoolerin

27.12.2017 11:25 Muropaketin toimitus

Jonsbo CR-401 -prosessoricoolerissa tuuletin on sijoitettu kahden tornin väliin ja reunoja peittää kehikko. LED-valaistusta ei ole unohdettu tälläkään kertaa.

Jonsbo on selvästi painottanut uudessa coolerissaan näyttävyyttä. Prosessoricooleri koostuu kahdesta tornista, joiden välissä sijaitsee tuuletin. Alumiinirivasto sekä lämpöputket ovat saaneet kauttaaltaan mustan värityksen ja cooleri on viimeistelty kyljet ja katon peittävällä kehikolla.

Tornien väliin sijoitettu tuuletin sekä kehikon katto on varustettu LED-valoin, joten cooleri suo valoa ympärilleen. Prosessoricoolerin ulkomitat ovat 125 x 880 x 165 millimetriä. Lämpökuormaa johdetaan prosessorilta viidellä lämpöputkella ja ne ovat suorakosketuksessa prosessorin lämmönlevittäjän kanssa. Tornien väliin sijoitetun tuulettimen kierrosalueeksi kerrotaan 800-1600 RPM. Melutaso liikkuu 18-28 desibelin välillä. TDP-arvoksi ilmoitetaan 135 wattia.

CR-401 -prosessoricooleri on yhteensopiva kaikkien nykyisten AMD:n prosessorikantojen kanssa. Intelin puolella yhteensopivuus luvataan LGA775- ja LGA115X-prosessorikannalle.

Jonsbo ei ole toistaiseksi vahvistanut uutuusmallin saatavuutta eikä hinnoittelua.