Jonsbo esitteli tummanpuhuvan CR-201 RGB Black -prosessoricoolerin

18.05.2018 17:33 | Muropaketin toimitus

Jonsbo täydentää CR-201 -prosessoricoolereiden mallistoa RGB LED -valaistulla vaihtoehdolla. Aiemmasta RGB-versiosta poiketen itse jäähdytintorni on kauttaaltaan musta.

CR-201 RGB Black -prosessoricooleri jatkaa sarjan aiempien prosessoreiden linjalla. Sarjasta löytyy punaisilla ja valkoisilla ledeillä varustetut mallit kuten myös kauttaaltaan valkoinen, RGB-valaistuksella varustettu malli.

Nyt esitelty malli ei eroa spekseiltään aiemmista. Lämpö johdetaan tornimalliseen alumiinirivastoon neljän lämpöputken avulla. Lämpöputket pääsevät myös suoraan kosketukseen prosessorin lämmönlevittäjän kanssa. Jonsbon ilmoittama TDP-arvo on 135 wattia. Prosessoricoolerin ulkomitoiksi ilmoitetaan 129 x 93 x 160 millimetriä, kun tuuletin on paikoillaan. PWM-ohjatun tuulettimen kierrosalue liikkuu 600 – 1600 RPM:n välillä. Tuuletin on varustettu RGB LED -valoilla ja lisäksi tornin päälle on asennettu LED-valot.

Prosessoricooleri on yhteensopiva Intelin LGA 775 -prosessorikannan sekä kaikkien LGA 115x-kantojen kanssa. AMD:n osalta yhteensopivuus kattaa kaikki kannat FM1-kannasta aina AM4-kantaan saakka.

CR-201 RGB Black -prosessoricoolerin hinnoittelu ja saatavuus ovat toistaiseksi vahvistamatta.