UUSIMMAT

Lexip-pelihiiri poikkeaa massassa – varustettu kahdella joystickilla

08.02.2018 19:55 | Muropaketin toimitus

Vielä toistaiseksi joukkorahoitusta hakeva Lexip-pelihiiri on tuottanut oman näkemyksensä pelaajien helpottamisesta: peukalonäppäinten tilalla on analoginen joystick. Sen lisäksi hiiren rungossa on toinen joystick, jonka ohjaaminen tapahtuu kallistamalla hiirtä pysty- tai vaakasuunnassa.

Lexip-pelihiiren Kickstarter-joukkorahoituskampanja käynnistyi tammikuun lopussa. Minimitavoitteeksi asetettu rahoitus saavutettiin vaivaisessa 25 minuutissa. Rahoituskampanja jatkuu kuitenkin maaliskuun 15. päivään saakka.

Lexip-pelihiiressä käytetään ADNS-9800 -lasersensoria, joka yltää korkeimmillaan 8200 DPI:n tarkkuuteen. Hiiren erityispiirteisiin kuuluva analoginen joystick on sijoitettuna hiiren vasempaan kylkeen. Hiiri on siitä johtuen muotoiltu oikeakätisille.

Toinen joystick sijaitsee hiiren rungossa ja sen ohjailu tapahtuu kallistamalla itse hiirtä. Liikerata sallii kallistuksen sivuille, mutta myös eteen- ja taaksepäin. Kampanjasivuilta löytyy myös lista peleistä, joille luvataan yhteensopivuus.

Kampanjan mukaan Lexip-pelihiirien toimitukset alkaisivat kesäkuussa. Tällä hetkellä hiiren pystyy vielä lunastamaan 99 euron rahoituksella. Tarjolla on myös viiden hiiren paketti, jonka hinta on 399 euroa.