Kahdet uudet SureFire-pelikuulokkeet – Edullisempaan hintaluokkaan osuvissa malleissa on näyttävä valaistus

22.04.2021 13:15 | Muropaketin toimitus

Verbatimin tuotemerkkeihin kuuluva SureFire on julkaissut kaksi uutta pelikuuloketta mallinimiltään Harrier 360 ja Skirmish. Kummassakin mallissa käytetään 50 millimetrin elementtejä, joiden toisto yltää 20 hertsistä aina 20 kilohertsiin.

Kaksikosta vain Harrier 360 kykenee myös virtuaalisten 7.1 -tilaäänien toistoon. Toinen pelikuulokkeet joukosta erottava piirre on RGB-valaistus, jota voi ohjata kuulokkeiden kaapelista.

Valmistajan tiedotteessa kuulokekuppien pehmusteiden mainitaan olevan isokokoiset ja myös sanka on pehmustettu käyttömukavuuden varmistamiseksi. Mikrofoni on irrotettavissa. USB-liitäntään kytkettävä malli toimii niin PC:n kuin useimpien konsoleiden kanssa.

SureFire Skirmish-malli on sekin langallinen, mutta huomiota siinä herättää maastokuviointia ja LED-valaistut sivut.

Kuulokkeissa käytetään 3,5 millimetrin liitäntää, joten myös tätä mallia voi käyttää monenlaisten laitteiden kanssa. Kaapelilla on pituutta 2,2 metriä. Mikrofoni on malliltaan kiinteä. Myös näiden kuulokkeiden kohdalla on kiinnitetty huomiota käyttömukavuuteen, sillä ne ovat 390 gramman painoiset, mutta hyvin pehmustetut ja äänenvoimakkuuden säätö sekä mikrofonin vaimentaminen on sijoitettu korvakuppiin.

Kumpikin malli on jo myynnissä, ja SureFire Skirmishin suositushinta on noin 37 euroa ja Harrier 360:n noin 62 euroa.