UUSIMMAT

KinesisGaming julkaisi kaksiosaisen Freestyle Edge -pelinäppäimistön

04.09.2017 15:32 | Muropaketin toimitus

Freestyle Edge -näppäimistö on suunnattu erityisesti pelaajille, jotka täyttävät pöytätilansa mieluummin hiirellä- tai joystickillä kuin tarpeettomalla näppäimistön oikealla puoliskolla.

Käytännössä näppäimistö on halkaistu keskeltä kahtia ja puolikkaat on yhdistetty toisiinsa kaapelilla. Järjestely sallii näin näppäimistön tarpeettoman osan uudelleensijoittamisen pöydällä. Tenkeyless-näppäimistö on toteutukseltaan mekaaninen ja siinä käytetään Cherry MX -kytkimiä. Vaihtoehtoina ovat punaiset, siniset ja ruskeat kytkimet.

Ergonomiaa vaalitaan myöskin näppäimistön jaloilla, koska näppäimistön jalat sallivat kolme eri asentoa: Näppäimistön saa 5, 10 tai 15 asteen kulmaan jalkoja säätämällä. Näppäimistössä on neljä megatavua sisäistä muistia, joka sallii muun muassa makrojen tallentamisen näppäimistön omaan muistiin. Vasemmasta osasta löytyy kahdeksan erillistä ohjelmoitavaa näppäintä.

Freestyle Edge -näppämistön Euroopan saatavuudesta ei ole toistaiseksi tietoa. Yhdysvalloissa toimitukset alkavat marraskuussa ja ennakkotilauksia otetaan vastaan jo nyt. Näppäimistön hinta rapakon toisella puolella on 220 dollaria.

Muropaketin uusimmat