Uusimmat

Kolink julkaisi isokokoisen Big Chungus -kotelon

18.01.2020 08:58 Muropaketin toimitus

Kolinkin uudessa kotelossa ei ole lasipinnoissa säästelty. Rakenteeltaan avoin Big Chungus -täystornikotelo on Kolinkin suurin ja kiistatta myös persoonallisin kotelo. Siihen sopivat myös isommat E-ATX -emolevyt.

Kolinkin uusi isokokoinen kotelo on selkeästi suunniteltu erityisesti itse rakennetun vesijäähdytyskokoonpanon esittelyä varten. Kotelon molemmat kyljet, etuosa ja katto ovat kaikki karkaistua lasia. Kotelon runko on terästä.

Näyttävyyden varmistamiseksi kotelon mukana toimitetaan viisi RGB-valaistua 120 millimetrin tuuletinta. Lisäksi koteloon on asennettu valmiiksi kaksi ARGB-värinauhaa. Valaistuksen säätö onnistuu mukana toimitettavalla kaukosäätimellä tai ohjelmallisesti, jos ohjaimen kytkee emolevyyn.

Kotelon ulkomitat ovat 668 x 336 x 651 millimetriä. Painoa kotelolla on noin 16 kg. Sisätilat sallivat asennettavaksi E-ATX-, ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn. Näytönohjaimelle on asetettu 335 millimetrin pituusrajoitus ja prosessoricoolerille 175 millimetrin korkeusrajoitus.

Kotelossa on paikat lisäksi vielä yhteensä viidelle lisätuulettimelle pohjassa ja katossa. Vesijäähyjen radiaattoreita mahtuu pohjaan ja eteen enintään 360 millimetrin koossa ja katossa on paikka 240 millimetrin radiaattorille.

Kiintolevyille on neljä paikkaa, joista kaikkiin sopii 2,5 tuuman kiintolevyt ja kahteen myös 3,5-tuumaiset kiintolevyt. Kotelon I/O-paneeli on sijoitettuna kotelon punaiseen jalustaan. Siinä on C-tyypin USB 3.1 -liitäntä, kaksi USB 2.0 -liitäntää sekä 3,5 millimetrin ääniliitännät.

Uuden täystornikotelon toimitukset ovat alkaneet. Big Chungus Showcase -kotelon suositushinta kotimaan markkinoilla on 249,90 euroa.