Kolink julkaisi edullisen Balance-miditornikotelon

14.03.2020 17:09 Muropaketin toimitus

Balance-kotelon näyttävyyttä on parannettu etupaneeliin esiasennetulla ARGB-led-nauhalla. Lisäksi takapaneelissa on 120 millimetrin ARGB-led-valaistu tuuletin.

Kolinkin kotelovalikoima sai jälleen uuden jäsenen. Tällä kertaa täydennystä saatiin edullisempaan hintaluokkaan.

Balance-kotelossa vasen kylkipaneeli on karkaistua lasia ja mukana on tietenkin aina piristävää ARGB-led-valaistusta. Etupaneelin ilmankierron suhteen tehdyt ratkaisut ovat hieman erikoisempia. Etupaneeli on osittain peitetty ja osittain avonaisempi metalliverkon ansiosta. Etupuolelta lisää ilmaa saadaan toisen kyljen puolelle sijoitetusta koko kotelon korkuisesta ilmanottoaukosta.

Kotelon ulkomitat ovat 425 x 210 x 470 millimetriä. Kotelo tukee E-ATX-, ATX-, mATX- ja Mini-ITX-emolevyjä. Näytönohjaimelle kotelo asettaa 370 millimetrin pituusrajoituksen ja prosessoricoolerille 162 millimetrin korkeusrajoituksen.

Virtalähdesuojan alta löytyy kaksi kiintolevykelkkaa, joihin saa asennettua joko 3,5 tuuman kiintolevyt tai kaksi 2,5 tuuman asemaa. Lisäksi pienemmille 2,5 tuuman asemille on varattuna kaksi asennuspaikkaa.

Kotelon katon etuosaan sijoitetusta I/O-paneelista löytyy yksi USB 3.0-liitäntä, yksi USB 2.0-liitäntä, näppäin RGB led-valaistukselle ja 3,5 millimetrin liitännät kuulokkeille ja mikrofonille.

Balance-kotelon toimitukset ovat alkaneet. Suomessa kotelon hinta edullisimmillaan on 57,90 euroa.