UUSIMMAT

Kolink julkaisi kompaktin Rocket Heavy -Mini-ITX-kotelon – tilaa kookkaallekin näytönohjaimelle

16.08.2020 15:15 Muropaketin toimitus

Kompaktissa kotelossa on varattu tilaa erityisesti kookkaalle näytönohjaimelle. Koteloon saa mahtumaan 340 millimetriä pitkän, kolme lisäkorttipaikkaa korkean näytönohjaimen.

Kolinkin Mini-ITX -koteloihin saatiin uusi jäsen. Rocket-kotelosta päivitetty versio on Rocket Heavy, jossa päivityksinä ovat karkaistua lasia olevat kylkipaneelit ja ilmankierron salliva etupaneeli.

Rocket Heavy on tilavuudeltaan vain 15,8 litraa. Kokonsa vuoksi ainoa yhteensopiva emolevykoko on Mini-ITX. Kotelon ulkomitat ovat 180 x 265 x 350 millimetriä. Prosessoricoolerille kotelo asettaa 85 millimetrin korkeusrajoituksen ja näytönohjaimelle 340 millimetrin pituusrajoituksen. Kotelosta löytyy kaikki tarvittava näytönohjaimen pystyasennusta varten ja näytönohjain itsessään voi olla kolme lisäkorttipaikkaa korkea.

Kotelosta löytyy asennuspaikat kahdelle 2,5 tuuman asemalle ja yhdelle 3,5 tuuman kiintolevylle.

Kotelon kattopaneeliin on mahdollista asentaa 240 millimetrin jäähdytin vesijäähdytystä varten. Oletuksena kattopaneelissa on  asennettuna yksi 120 millimetrin PWM-ohjattu tuuletin. Pölysuodattimet löytyy ainakin etu- ja kattopaneelista.

Kotelon etuosaan kattopaneelin puolelle sijoitetusta I/O-paneelista löytyy kaksi USB 2.0 -liitäntä, kaksi USB 3.0 -liitäntää, yksi USB 3.2 Type-C -liitäntä ja yksi 3,5 millimetrin liitäntä kuulokemikrofonia varten.

Kotelon toimitukset alkavat oletettavasti piakkoin, sillä sen ennakkomyynti on alkanut. Suomessa Rocket Heavy -kotelon hinnat alkavat 125,90 eurosta.