Uusimmat

Kuvagalleria: Radeon Pro Duo purettiin osiin

25.04.2016 16:21 Petrus Laine

AMD Radeon Pro Duo

AMD:n Radeon Pro Duon pitäisi saapua markkinoille huomenna. Expreview on saanut jo käsiinsä XFX:n jälleenmyyntiversion tulevasta tehonäytönohjaimesta.

XFX:n paketointi näytönohjaimelle on yksinkertainen, punainen raita kiertää muutoin mustaa laatikkoa, ja logojen ja tekstin määrä on pidetty ainakin paketin etupuolella minimissään. Etupuolelta löytyvät vain AMD:n ja XFX:n logot, ”Graphics card” ja ”Radeon Pro Duo” tekstit, 8 GB:n HBM-muistimäärä sekä Radeon VR Ready -logo. Takapuolella puolestaan kerrotaan tarkemmin mitä paketista löytyy, sekä näytönohjaimen ja sen ajureiden tärkeimpiä ominaisuuksia.

Paketin sisältä löytyy itse näytönohjain, mutta pressiversiossa näkynyt paikka ylimääräiselle Fiji-grafiikkapiirille on tyhjä. Sivusto on purkanut näytönohjaimen myös osiin, joka antaa mahdollisuuden vilkaista esimerkiksi jäähdyttimen rakennetta tarkemmin. Nestejäähdytyksen kontakti grafiikkapiireihin hoidetaan kuparisin elementein, ja virransyötön sekä PLX:n PEX8747 PCI Express -siltapiirin lämmönsiirrosta vastaavat lämpöä johtavat tyynyt. Voit tutustua kaikkiin kuviin Expreviewin omassa artikkelissa (Google Translate).

 

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat