Uusimmat

Kuvia Asuksen Crosshair V Formula -emolevystä

26.05.2011 17:34 Ville Suvanto

AMD:n 990X-piirisarjan julkaisu lähenee ja olemme uutisoineet jo useiden eri valmistajien kyseiseen piirisarjaan perustuvista emolevyistä, joista on julkaistu kuvia ja tietoja. Nyt vuorossa on Asuksen harrastelijoille suuntaama Crosshair V Formula -emolevy, joka myötäilee aiempien Crosshair-tuoteperheen emolevyjen konseptia.

Crosshair V Formula tukee AMD:n CrossFireX- ja NVIDIAn SLI -teknologioita useamman näytön konfiguraatioita varten sekä Socket AM3+ -kannallisia Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvia prosessoreita. Näytönohjaimia varten liitinvalikoima käsittää neljä PCI Express x16 -liitintä, joista kaksi ylintä voi asettaa toimimaan x16-nopeudella tai vaihtoehtoisesta kolme ylintä x16-, x8- ja x8-nopeudella, SB950-southbridgeen yhteydessä oleva alin liitin toimii x4-nopeudella. Emolevy on varustettu digitaalisella 10-vaiheisella Digi+ Extreme Engine -virransyötöllä ja se tukee ylikellottamisen kautta DDR3-2133-muisteja.

Emolevy on varustettu seitsemällä Serial ATA 6 Gb/s- ja yhdellä eSATA-liittimellä, gigabitin verkkoliittimellä sekä neljällä USB 3.0 – liittimellä. Tuettuna ovat myös Asuksen ROG UEFI-, ROG Connect-, CPU ExtremeTweaker-, CPU LevelUp-, MemOK-, GameFirst- ja TurboV EVO -teknologiat.

Crosshair V Formula on saatavilla kahtena eri versiona, joista paremmin varustellun mukana toimitetaan Asus Thunderbolt -laajennuskortti, joka tarjoaa Bigfoot Killer -verkkokortin sekä Sound Blaster X-Fi -äänikortin.

techPowerUp!, ASUS ROG Crosshair V Formula Press Shots Leaked

Muropaketin uusimmat